D'Oliva olojfolie en zouten uit Spanje

 

Olijfolie uit Spanje is onze passie!

  is distributeur van Spaanse delicatessen en verzorgingsproducten en ontstaan uit passie voor dit prachtige land!

We richten ons op kwaliteitsproducten en werken met exclusieve contracten voor de Nederlandse markt, waaronder olijfolie en gourmet-zouten van D'OLIVA en de huidverzorgingsproducten van OlivaOlivae.

 

 

Onze olijfolie is afkomstig uit het gebied tussen Cordoba en Antequera in Andalusië en is leverbaar in 11 verschillende soorten in verschillende verpakkingen. Het is olijfolie in de puurste vorm met een unieke en zuivere smaak: prijswinnend, zowel biologisch als traditioneel. Dit komt door het bijzondere productieproces:

- niet geperst maar gecentrifugeerd, voor de beste smaak!
- binnen 1 uur na oogst verwerkt en in vacuüm opslag;
- geen blends en geen toevoegingen tijdens het bewaren.

Samen met de prachtige verpakkingen maakt dit onze olie uniek en onderscheidend. Ontdek ook onze prachtige geschenkcombinaties.

Naast de olijfolie verkopen we ook 12 soorten gourmet-zouten, afkomstig uit Ebro Delta Natural Park, een UNESCO World Biosphere Reserve tussen Valencia en Barcelona. Deze zouten zijn gekristalliseerd onder de Mediterrane zon, geoogst op traditionele wijze zonder chemische toevoegingen. Verkrijgbaar in de vorm van korrels of flakes en in diverse smaken.

olivaolivae huidverzorging

Nu ook via onze site te bestellen: de heerlijke op extra vierge olijfolie gebaseerde verwenproducten van OlivaOlivae! Kleinschalig geproduceerd, afkomstig uit Spanje: heerlijk voor uzelf of om cadeau te doen, altijd genieten!

We hopen u als klant te mogen begroeten.

Disfruta y hasta luego!

 

 

Nieuwsbrief

Direct op de hoogte van nieuws en onze aanbiedingen?
Aanmelden
  • iDeal
  • PostNL
  • D`Oliva webshop OK
© 2014 - 2018 www.doliva4holland.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel