Heerlijke Spaanse gourmet-zouten in 14 verschillende smaken!

Zee, wind en zon, dat zijn de drie natuurlijke 'ingrediënten' van onze natuurlijke gourmet-zouten. Ze worden gewonnen in het Ebro Delta Natural Park; een UNESCO World Biosphere Reserve tussen Valencia en Barcelona. Deze zouten zijn gekristalliseerd onder de Mediterrane zon in een natuurlijk paradijs, een beschermd gebied sinds 1983. Geoogst op traditionele wijze, zonder enig chemisch proces of toevoegingen. Er zijn drie kristal varianten, Flor de Sal, Flake Salt en Coarse Salt in twaalf smaken.

 • D`OLIVA Sal en Escamas con Curry
  D`OLIVA Sal en Escamas con Curry

  Deze delicate, gekristaliseerde zout-flakes zijn verrijkt met aromatisch milde curry-kruiden. Kunnen het beste over salades worden gestrooid of worden gebruikt bij heet eten, voor een zachte, kruidige 'finishing touch'.

  Gourmet…

  € 9,95 € 6,95
 • D`Oliva Sal en Escamas con Rosas
  D`Oliva Sal en Escamas con Rosas

  Deze delicate, gekristaliseerde zout-flakes zijn verrijkt met rozenbloemblaadjes en gember. Kan het beste over salades worden gestrooid of worden gebruikt als een verrassende 'finishing touch' over warme gerechten.

  Gourmet…

  € 9,95 € 6,95
 • D`Oliva Sal en Escamas con Olivas
  D`Oliva Sal en Escamas con Olivas

  Heerlijk gekristaliseerde zout-flakes, verrijkt met vries-gedroogde gemalen olijven. Goed te strooien over salades of te gebruiken als 'finishing touch' over warme gerechten voor een prachtige verrijking van de smaak.

  Gourmet…

  € 9,95 € 6,95
 • D`Oliva Sal en Escamas con Pimenton Dulce
  D`Oliva Sal en Escamas con Pimenton Dulce

  Deze heerlijke gekristalliseerde zout-flakes zijn verrijkt met La Vera Sweet Smoked Paprika. Kunnen het beste als 'finishing touch' gebruikt worden over koude en warme gerechten voor een rijke, wat rokerige smaak.

  Gourmet…

  € 9,95 € 6,95
 • D`Oliva Sal en Escamas Negra
  D`Oliva Sal en Escamas Negra

  Deze heerlijke gekristalliseerde zout-flakes zijn verrijkt met geprepareerde houtskool en zwarte peper. Te gebruiken om een maaltijd visueel te versterken of om een lekkere pepersmaak aan warme gerechten toe te voegen.

  Gourmet…

  € 9,95 € 6,95
 • D`Oliva Sal en Escamas con Limon
  D`Oliva Sal en Escamas con Limon

  Deze heerlijke gekristalliseerde zout-flakes zijn verrijkt met natuurlijke limoen en komijn extracten. Strooi deze flakes over salades of gebruik ze als 'finishing touch' over warme gerechten voor een rijke, frisse, pittige…

  € 9,95 € 6,95
 • D`Oliva Sal en Escamas con Hierbas Mediterraneos
  D`Oliva Sal en Escamas con Hierbas Mediterraneos

  Deze gekristalliseerde zout-flakes zijn verrijkt met thijm, oregano, bonenkruid, rozemarijn en marjoraan. Heerlijk over salades of te gebruiken over warme gerechten voor een verfijnde Mediterane smaak.

  Gourmet tip:
  Heerlijk over…

  € 9,95
 • D`Oliva Sal en Escamas con Vegetales Mediterraneos
  D`Oliva Sal en Escamas con Vegetales Mediterraneos

  Deze gekristalliseerde zout-flakes zijn verrijkt met knoflook, ui, peper en rozemarijn. Heerlijk over salades of als 'finishing touch' over warme gerechten voor een gezonde, vollere smaak.

  Gourmet tip:
  Heerlijk met verse tomaten,…

  € 9,95 € 6,95
 • D`Oliva Sal en Escamas con Pimientas
  D`Oliva Sal en Escamas con Pimientas

  Deze gekristalliseerde flakes zijn verrijkt met drie soorten peperkorrels: roze, groen en zwart. Heerlijk over salades of over warme gerechten voor een kleine smaak-explosie.

  Gourmet tip:
  Heerlijk over rood vlees, risotto of…

  € 9,95 € 6,95
 • D`Oliva Flor de Sal Ahumada
  D`Oliva Flor de Sal Ahumada

  Aan dit zuiverste, aromatische en gezonde zeezout is extra rookextract toegvoegd voor een speciaal tintje aan uw gegrilde vlees of witvis, bijv. zeewolf.

  Gourmet tip:
  Ideaal voor het marineren van vlees of vis, te gebruiken in…

  € 9,95
 • D`Oliva Escama de Sal en Escamas Y Pimienta de Cayena
  D`Oliva Escama de Sal en Escamas Y Pimienta de Cayena

  Lichte Maldon zoutkristallen met cayennepeper. Door deze kristallen kort voor opdienen of op tafel over uw gerechten te versnipperen maakt u de smaak met de prikkelende peper compleet.

  Maldon zout is een nieuw soort dat nog niet…

  € 9,95 € 6,95
 • D`OLIVA Flor de Sal
  D`OLIVA Flor de Sal

  Door zijn laag natrium gehalte en hoog minerale samenstelling is dit, in vergelijking met gewoon tafelzout, de puurste, meest gezonde en meest gewaardeerde zeezout. De kristallen hebben een krokante buitenkant en zijn nauwgezet…

  € 9,95
 • D`OLIVA Sal para Molinillo
  D`OLIVA Sal para Molinillo

  Grof, pure zeezoutkristallen, rijk in al zijn facetten. Gedroogd onder de Mediterane zon en geoogst op traditionele wijze. Is vooral ontwikkeld om het mechanisme van zoutmolens zoveel mogelijk te beschermen.

  Netto gewicht: 90gr

  € 9,40
 • D`OLIVA Sal en Escamas Natural
  D`OLIVA Sal en Escamas Natural

  Voornamelijk gebruikt in de 'haute cuisine' om de smaak van vlees, vis en groenten te completeren. Dit zout moet vlak voor het serveren over de gerechten worden gestrooid om zijn visuele effect te behouden en te voorkomen dat de…

  € 9,95

Nieuwsbrief

Direct op de hoogte van nieuws en onze aanbiedingen?
Aanmelden
 • iDeal
 • PostNL
 • D`Oliva webshop OK
© 2014 - 2018 www.doliva4holland.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel